Bedrijfsvoering


Management team

Dr. Ir. Rob Mersel
Algemeen Directeur

Dr. Ir. Rob Mersel (1966) studeerde technische informatica aan de Technische Universiteit Delft. Na het behalen van zijn ingenieursdiploma deed hij zijn doctoraatsonderzoek in het beheer van informatiesystemen aan dezelfde universiteit. Sinds 1992 is hij actief in zowel grote als kleine profit en non-profit organisaties in het beoordelen, organiseren en operationeel beheren van informatiesystemen.

Koos Lefeber
Partner, Manager Sales en Marketing & Recruitment

Koos Lefeber begon zijn carrière bij het Ministerie van Justitie. Daarna stapte hij over naar de ICTU waar hij Rob Mersel leerde kennen en nauw samenwerkte. Tegenwoordig zet hij zich in voor diverse gemeenten als I-adviseur, Programmamanager, CISO ENSIA en Informatiebeheerder. Bij GOV.FACTORY houdt Koos zich bezig met Sales en Recruitment en daarnaast is hij mede eigenaar en mede oprichter van GOV.FACTORY. Uit zijn creatieve koker kwam de Indo Business Club en de community Indo-Maluku Gemeenten ofwel IMG.

Ferry Bögels
Marketing Communications Officer

Geboren in de Molukse wijk in Groesbeek, De Hoge Horst. Ervaren marketeer, o.a. gewerkt voor KLM Air France en Philips Semiconductors, NXP Semiconductors, met de ambitie om GOV.FACTORY op de kaart te zetten bij gemeenten en Rijksoverheid. Succes komt van 1) het leveren van campagnes zonder poespas 2) met een positieve, ruimdenkende en creatieve geest 3) en het creëren van strategieën en fundamenten die nodig zijn om de veranderende bedrijfsdynamiek te ondersteunen. Van belang hierbij is de intensieve samenwerking met alle
GOV.FACTORY i-consultants.